”Kita Kahwin 3 Minggu, Kenapa Hari Nie You Pergi Tinggalkan I Untuk Selamanya”, Luahan Pilu Isteri, Suami Maut Kemalangan

Apabila memilih untuk berkahwin, setiap orang pasti mengimpikan untuk hidup dengan pasangan yang dicintai hingga ke akhir hayat mereka. Namun siapa sangka, bagi wanita ini, takdir tuhan melebihi segalanya. Siapalah kita untuk melawan ketentuan takdir yang telah ditetapkan.

Perkahwinan yang dibina hanya bertahan selama 3 minggu kerana suaminya Muhamad Husaini Jamil, pergi menghadap Ilahi selepas terlibat dalam kemalangan selepas menjadi mangsa langgar lari. Motor yang dinaikinya dipercayai dilanggar sebuah kenderaan di Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE) dekat Subang.

Menerusi perkongsian Ninie Rozaini di halaman facebooknya yang kini tular, ramai netizen tersentuh hati dengan luahan perasaan wanita itu atas pemergian suami tercinta.

Hargailah insan tersayang selagi mereka masih bersama, mungkin itu saat terakhir kita dengan mereka atau kita yang dulu pergi menghadap Tuhan. Takziah kami ucapkan !

Assalamualaikum muhamad husaini bin jamil. Hye husband! I miss you! I love you! We just got married for 3 weeks n today 6/4/2018 u pergi tinggalkan i untuk selamanyaaa. Why you have to do this?

Tak sayang i dah eh, no la i know allah lebih sayangkan you la sayang. Even i jadi wife u for 3 weeks i bersyukur sayang. Ni apa yang allah dah tulis. Meninggal pada hari jumaat yg mulia, process you semuaa dipermudahkan sayang.

Memang Allah sayang kan you kan! Masjid td masyallah ramai solatkan you. See how special you are! kebumi tadi pun redup sejuk even tghari syg siap hujan lagi bie. I taw u dh happy kat sana! U jgn lupa i taw i xkan pernah lupaaaa you.

Kesian i sorang sorang2 dah sekarang. Dah takde partner nak share story before tido and im all alone now without you. U know i love you kan and only god knows how much i sayang and rindu u sekarang.

I tak kuat bie. I NEED YOU LOVE. Ampun kan segalaa dosa i sayang. I tido kat rumah you malam ni dalam bilik you bie!

Tersentuh hati kami yang membacanya.. Semoga wanita ini terus tabah !

 

Sumber : siakapkeli

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*